El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 

La presentació de documentació es dividirà en dos tràmits/ fases:

1r TRÀMIT

Un cop s'obri el període d'entrega de sol·licituds per tal de realitzar els casals esportius, s'haurà de fer arribar la vostra motivació per a la realització de l'activitat, junt amb la declaració responsable, al Departament d'Esports.

Juntament amb la instància i la declaració responsable, haureu d'adjuntar el Projecte de Casal.

La sol·licitud es tramitarà mitjançant instància a les oficines de l'OIAC de l'Ajuntament de manera presencial, o telemàtica. Podrà ser emplenada i lliurada per via telemàtica mitjançant Certificat Digital en la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Clicant AQUÍ (Seu electrònica – Tramitació – Tramitació en línia – Apartat 013 – Altres tràmits – Presentació d'instància genèrica al Registre General).

   

El període de sol·licituds per a la realització d’activitats a l'estiu 2024 és el següent:

  • Període de la presentació de sol·licituds del 19 al 30 d'abril del 2024.
  • Període de valoració i autorització de les activitats demanades del 30 d'abril al 10 de maig del 2024.

 

Clicant a la imatge "Projecte Casal" podreu ampliar la informació sobre com confeccionar aquest projecte.

 

2n TRÀMIT

En aquest segon tràmit, ens haureu de facilitar la documentació 7 dies abans de començar el casal, com a termini màxim.

La documentació requerida és:

- Tràmit Generalitat.

- Titulacions.

- Assegurances.

Clicant a les diferents imatges podreu ampliar la informació sobre la documentació requerida.

Tota la documentació requerida forma part de la documentació acreditativa que totes les entitats han de disposar per tal d’organitzar l’activitat. Per tant, tota aquella documentació no entregada correctament i a temps, pot provocar la no autorització de l’activitat sol·licitada.

 *És responsabilitat de l'entitat organitzadora tenir en vigència i cumplir amb les condicions que es concreten al "Decret 267/2016, de 5 de Juliol, de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys".

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]