El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

Aprovació inicial de les bases per a les subvencions esportives 2023-2025

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet obre el seu període de sol·licitud de subvencions esportives per a l’any 2024.

Informem que resta oberta la convocatòria pública per a la concessió de subvencions a les entitats esportives, ampas i associacions d’aquesta ciutat per a l’any 2023-25, d’acord amb les bases publicades al BOP de Barcelona.

 

Seran programes objecte de subvenció:

1.Esport d’Iniciació. Projectes que fomentin la iniciació esportiva en nens/es amb edats compreses entre 4 i 8 anys i amb una durada mínima de 6 mesos. 


2.Esport de Tecnificació. Projectes que fomentin la tecnificació esportiva per a nens/es i joves de 9 a 18 anys i amb una durada mínima de 6 mesos. 


3.Esport de Competició. Projectes que fomentin la vessant competitiva de la pràctica esportiva per a practicants de més de 18 anys i amb una durada mínima de 6 mesos. 


4.Esport i/o Activitats Físiques de Lleure. Projectes que fomentin la pràctica esportiva regular amb activitats físiques, lúdiques i recreatives sense ànim de competició, per a practicants de més de 18 anys i amb una durada mínima de 6 mesos. 


5.Esdeveniments esportius. Actes i activitats esportives d’especial rellevància ciutadana i de caire puntual. 

 

Poden sol·licitar subvenció les persones jurídiques que siguin entitats sense ànim de lucre, legalment constituïdes, que es trobin degudament inscrites al Registre de la Secretaria General de l’Esport, o bé en el corresponent registre de la Generalitat de Catalunya, i en Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes en el moment de la sol·licitud o que estiguin en període de tramitació abans del corresponent atorgament de la subvenció, condicionades a la seva efectiva inscripció, que compleixin els objectius, projectes i activitats proposats en el moment de la sol·licitud i/o que fomentin activitats físiques i esportives d’utilitat pública o interès social o que promoguin una finalitat pública.

 

Per a rebre mes informació posi's en contacte en la següent adreça de correu electrònic: subvencionsesports@gramenet.cat 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]