El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

Jocs, cinema, música o civisme composen una oferta variada durant els mesos de juliol i agost

'Estiu a la fresca' torna a les places de Santa Coloma. Del 30 de juny al 28 d'agost, de dijous a diumenge de 19.00 a 00.00 h, l'Ajuntament organitza diferents activitats lúdiques adreçades a tots els públics però enfocades especialment a la població infantil i juvenil.

Des dels àmbits de cultura, esports, infància i joventut, igualtat, civisme, convivència, LGTBI, envelliment actiu, Projecte Viu el Fondo i regidories de districte, s'ha fet una programació amb més de 140 activitats gratuïtes que es duran a terme a 15 espais de la ciutat. Les places de Pau Casals, Llatí, Rellotge, Mediterrània, Xavier Valls, Catalunya, Nova Sant Just, José Sánchez, Amistat, Sagrada Família, Alfons Comín, Santa Rosa i de les Cultures, a més del parc Che Guevara i el passeig Salzereda, acolliran aquestes propostes d'oci.


Totes aquestes ubicacions estaran identificades amb cartells en què es destacaran missatges, sota el lema 'Gaudim de les places amb civisme', per promoure conductes que afavoreixen la convivència: "Fem servir les papereres", "Respectem el descans de tothom", "Siguem responsables de la nostra mascota" i “Compartim l’espai amb tothom”.

https://www.gramenet.cat/ajuntament/arees-municipals/infancia/activitats-destiu-2022/estiu-a-la-fresca/

Estiu a la fresca 30 de juny de 2022

A càrrec de l'Associació Esport i Salut

Estiu a la fresca 14 de juliol de 2022

A càrrec de Duet Sport Can Zam

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]