El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

Per a la Festa Major 2023 de Santa Coloma de Gramenet, s'organitza un torneig de tennis de taula en el marc del projecte "Joventut esportiva, societat activa", que promou l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Diputació de Barcelona. Es tracta d'una activitat no federada per a la promoció de la pràctica d'activitat física entre el públic adolescent.

Té lloc el divendres 1 de setembre a les 17:30 hores. Està previst una durada màxima fins les 20:30 hores, tot i que pot variar (més aviat o més tard) en funció de la gent inscrita i de la durada dels partits. La persona participant haurà d'estar tota la tarda a la instal·lació, ja que es jugaran diversos partits i hi haurà moments per descansar. Es facilitarà una ampolla d'aigua a cada participant, tot i que es recomana emportar-se un refrigeri i aigua extra.

Es realitza al Centre Cívic Raval (Carrer de Monturiol, 20, 08923 Santa Coloma de Gramenet), on habitualment es fa l'activitat setmanal de tennis de taula.

Es tracta d'una activitat no federada, per a la promoció de l'esport, oberta a nois i noies de 12 a 20 anys.

Els partits son a 11 punts al millor de 3 sets. S'ha de guanyar per diferència de dos punts, o si es continua empatats fins que algú aconsegueixi el punt 15.

El primer/a i segon/a rebran un trofeu i tothom rebrà un obsequi per haver-se animat a participar.

Inscripcions gratuïtes limitades al màxim de participants establert, enviant un mail a joventutesportiva@gramenet.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]