El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

Torneig de voleibol a Santa Coloma

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, en el marc del projecte "Joventut esportiva, societat activa" i l'Associació Esport i Salut, organitzen un torneig de voleibol per a joves de 12 a 18 anys.

Es tracta d'una activitat no federada per a la promoció de l'esport i crear comunitat que tindrà lloc el proper 11 de juny de 2022 al Pavelló del Raval (Carrer d'En Ginesta, 2), de 16:00 a 20:30.

Les inscripcions gratuïtes es realitzen al següent enllaç, fins a uns dies abans del torneig o quan s'arribi al màxim previst d'equips.

El berenar està inclòs, fins a esgotar inscripcions, animeu-vos!

Èxit del torneig de voleibol Joventut esportiva, societat activa

El dissabte 11 de juny es va dur a terme el primer torneig de voleibol del projecte “Joventut esportiva, societat activa”, que realitza l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet en conveni amb Esports Diputació de Barcelona.

El Pavelló del Raval va ser l’escenari en una tarda on el jovent va gaudir de jugar, veure i fer comunitat amb l’esport, en aquest cas el voleibol. Van participar quatre equips femenins de Santa Coloma formats a partir del projecte i l’activitat setmanal de vòlei i sis de fora la ciutat.

Després d’una final amb molta expectació, igualada i emocionant (les grades estavan a tope!!), l’equip campió va ser CV Mir en guanyar al Sant Martí.

Cada equip va jugar un mínim de quatre partits i tothom va rebre el berenar i una medalla de record per haver-se animat a fer esport!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]