El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

Pel que fa a les persones que formaran part de l’equip de monitors caldrà tenir recollit:

  • Un llistat amb el nom, cognoms, titulacions i número de ROPEC dels monitors, monitores, directors i directores. A més, seguint la Llei 3/2008, de l’exercici de les professions de l’esport, heu d’adjuntar, específicament, el certificat d’alta en el ROPEC de cadascun i cadascuna o, si s’escau, de la col·legiació en el COPLEFC.
  • La fotocòpia del ROPEC, així com la fotocòpia dels certificats de carència de delictes sexuals.

Tot això quedarà registrat en un dossier físic, tal com queda recollit en el Decret 267/2016, de 5 de juliol, de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys, que serà revisat pels tècnics el dia de la visita de control juntament amb el justificant de no tenir antecedents de delictes sexuals.

Enllaç a la infografia del Decret 267/2016, de 5 de juliol, de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys.

Enllaç al text complert Decret 267/2016, de 5 de juliol, de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]