El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

En el marc del projecte "Joventut esportiva, societat activa" (JESA), que realitza el Departament d'Esports en conveni amb la Diputació de Barcelona, una de les accions per afavorir l'establiment d'hàbits de vida actius i posar en relleu la funció educativa de l'esport, ha estat el disseny i publicació d'un breu guia. Aquesta guia pretén ser un punt de referència, visual, senzill i clar per al jovent amb consells i recomanacions sobre per què, com i on fer activitat física i esport.

  • La portada compta amb representació femenina i masculina, i el lema "Sigues prota!" emfatitzant així el protagonisme que agafen els mateixos joves en la definició de la seva pràctica esportiva i, en general, en moure's.

  • La primera doble pàgina està dedicada a donar punts clau de les recomanacions que dona l'Organització Mundial de la Salut (OMS) envers la pràctica esportiva en joves, així com dades d'impacte de diferents estudis contrastats, amb la intenció d'informar i conscienciar a aquest col·lectiu sobre la importància de fer activitat física.

  • La segona doble pàgina comparteix de forma breu quines eines hi ha al municipi per a practicar esport, i aquestes són bàsicament la gran quantitat d'entitats esportives i culturals, les activitats del mateix projecte JESA, així com la realització de forma pròpia de manera individual o en grup.

  • La tercera doble pàgina especifica la localització d'instal·lacions i zones per a dur a terme activitat física al municipi, perquè els joves coneguin on poden fer esport i quins llocs tenen més a prop de la seva llar.

Si vols algun exemplar en format paper, pots dirigir-te al Departament d'Esports (Plaça Manent s/n), entrant a l'esquerra hi ha un recull de diferents fulls entre els quals hi ha la guia esportiva per a joves. Si ets una entitat esportiva, cultural o instituts, pots contactar amb joventutesportiva@gramenet.cat si vols diversos exemplars per a repartir entre el jovent que ateneu o directament compartiu la guia en format PDF que trobaràs a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]