El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

Informem que restarà oberta, a partir del proper dia 11 de març i fins el dia 8 d'abril, la convocatòria pública per a la concessió de subvencions a les entitats esportives, ampas i associacions d’aquesta ciutat per a l’any 2024, d’acord amb les bases publicades al BOP de Barcelona.

Podran sol·licitar subvenció les persones jurídiques que siguin entitats sense ànim de lucre, legalment constituïdes, que es trobin degudament inscrites al  Registre de la Secretaria General de l’Esport, o bé en el corresponent registre de la Generalitat de Catalunya, i en Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes en el moment de la sol·licitud o que estiguin en període de tramitació abans del corresponent atorgament de la subvenció, condicionades a la seva efectiva inscripció, que compleixin els objectius, projectes i activitats proposats en el moment de la sol·licitud i/o que fomentin activitats físiques i esportives d’utilitat pública o interès social o que promoguin una finalitat pública.

La documentació haurà de ser emplenada i  lliurada per via telemàtica mitjançant Certificat Digital en la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Clicant AQUÍ (Seu electrònica – Tramitació – Tramitació en línia – Apartat 013 – Altres tràmits – Presentació d'instància genèrica al Registre Genera)

El termini d’execució de les activitats i projectes subvencionables en aquesta convocatòria és del 15/09/2023 fins el 31/08/2024.

La data límit de presentació de la justificació s’estableix el dia 8 de setembre de 2024.

Enllaç convocatòria BOPB

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]