El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 Notícies Departament d'Esports

Mulla't per l’esclerosi múltiple, el 14 de juliol

Mulla't per l’esclerosi múltiple, el 14 de juliol


09/07/2024

El proper dia 14 de juliol, es celebrarà la 31ena. edició de la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple. Santa Coloma de Gramenet tornarà a participar en la campanya solidaria i de sensibilització “Mulla't per l’esclerosi múltiple”.

Per aquest motiu, els centres aquàtics colomencs del Complex Esportiu de Duin Can Zam, Complex Esportiu Municipal Duin Rambla Fondo, Complex Esportiu Torribera i Centre Esportiu Raval (CER) oferiran a tots els colomencs i colomenques la possibilitat de nedar i participar de les diferents activitats lúdiques preparades per aquest acte.

Mulla’t per l’esclerosi múltiple és una campanya de sensibilització social i de captació de fons, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), en la que participen 600 piscines de tot Catalunya.

El Mulla’t durant aquest temps ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple, una malaltia neurològica sense cura, de manera lúdica i festiva, fent un salt a l’aigua com a símbol de solidaritat amb les persones amb Esclerosi Múltiple.

HORARIS:

  • Complex Esportiu Duin Can Zam: (10’00 a 14’00 hores)
  • Complex Esportiu Duin Rambla Fondo: (10 a 14’00 hores)
  • Centre Esportiu Raval: (10 a 14 hores)
  • Complex Esportiu Torribera: (11’00 a 14 hores)

Galeria

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]