El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 Notícies Departament d'Esports

V Jornada d'Escacs a l'Escola de Santa Coloma de Gramenet

V Jornada d'Escacs a l'Escola de Santa Coloma de Gramenet


09/04/2024

Aquest proper divendres, 12 d'abril, celebrarem una nova edició de les Jornades d'escacs a Santa Coloma de Gramenet. El darrer any, 606 alumnes de diferents escoles del municipi van gaudir jugant escacs, fent amics i amigues d'altres escoles.

  • Lloc: Prat de la Riba s/n des de les 9’30 fins a les 12’00 h.
  • Escoles participants: Antoni Gaudí, Primavera, Ferran de Sagarra, Acadèmia Fuster, Fray Lluis de León, Tanit, Banús, Riera Alta, Les Palmeres, Jaume Salvatella i Lluís Millet.

L'objectiu d'aquest projecte és introduir els escacs dins l’horari lectiu, amb la finalitat d’aprofitar l’alt valor pedagògic que contenen per treballar diferents capacitats i valors fonamentals per als infants, utilitzant-los també com a eina transversal i interdisciplinar.

Organitza: Servei Educatiu de l'Ajuntament de SC, i col·labora el Departament d'Esports, Club Escacs Gramenet, Federació Catalana i el CEBN.

Galeria

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]