El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 Notícies Departament d'Esports

Gramactiva’t 2024

Gramactiva’t 2024


04/04/2024

Amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, s’ha dut a terme una nova edició del Gramactiva’t. Una jornada plena d’activitats esportives, organitzada pel grup de treball de mestres d’Educació Física amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics i la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i el Consell Esportiu del Barcelonès Nord.

Un total de 21 escoles i 1200 alumnes de cicle superior i els alumnes del cicle formatiu de condicionament físic de l’Institut La Bastida de la ciutat de Santa Coloma, han compartit diferents propostes de jocs i activitats relacionades amb l’activitat física, l’esport i la salut, en diferents espais del recinte esportiu de Can Zam i Camp d’atletisme.

Totes i tots han contribuït a una autèntica festa de l’activitat física, l’esport i la salut!

Galeria

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]