El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 Entitats esportives

Atlètica i solidària XI Mitja Marató Colomenca

Atlètica i solidària XI Mitja Marató Colomenca


05/02/2024

1027 corredores i corredors han pogut gaudir a la XI Mitja Marató Colomenca i 10K organitzada per la Unió Colomenca d'Atletisme amb el suport de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

La classificació al 10K ha estat de: Noelia Medina, Carmen Marzo i Claudia Salas, i Victor Centeno (Running Vigía), Lucas Alonso i Elías Lleó (UCA) els 3 primers. Mentre a la Mitja Marató ha estat de: Miriam Picañol, Miriam López i Nina Manso, i Juan Manuel Álvarez, Alejandro Rodríguez i Yeray Marchal.

A més la cursa es va unir a la causa solidària de l’Associació CTNNB1, dedicada a la síndrome que provoca els canvis en aquest gen i que és la causa més comuna de paràlisi cerebral mal diagnosticada.

Es va organitzar a les pistes una cursa adaptada de relleus inclusiva en què infants, amb i sense diversitat funcional, poden formar equip per arribar a la meta plegats. S’hi podia col·laborar amb donacions voluntàries (adults), o amb la inscripció infantil, amb un cost de 2 euros, que aniran íntegrament destinats a l’Associació CTNNB1. Hi van participar més de 50 nens i nenes.

 

Galeria

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]