El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 Notícies Departament d'Esports

Presentació XI Mitja Marató Colomenca i cursa inclusiva

Presentació XI Mitja Marató Colomenca i cursa inclusiva


02/02/2024

Aquest diumenge 4 de febrer (9 h) es disputarà l’11a Mitja Marató Colomenca i la cursa 10K, amb sortida i arribada al Camp d'Atletisme Antonio Amorós.

Enguany, l’esdeveniment organitzat per la Unió Colomenca d'Atletisme amb la col·laboració l'Ajuntament s'uneix a la causa solidària de l'Associació CTNNB1, dedicada a la síndrome que provoca els canvis en aquest gen i que és la causa més comuna de paràlisi cerebral mal diagnosticada.

A partir de les 11:45 h, s'ha organitzat a les pistes una cursa adaptada de relleus inclusiva en què infants, amb i sense diversitat funcional, podran formar equip per arribar a la meta plegats. S’hi pot col·laborar amb donacions voluntàries (adults), o amb la inscripció infantil, amb un cost de 2 euros, que aniran íntegrament destinats a l'Associació CTNNB1.

A més, durant tota la jornada es pot col·laborar en el projecte solidari sabatilles solidàries, mitjançant d'aquest de material esportiu per a les persones que ho necessiten i no el poden adquirir.

Galeria

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]