El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 Notícies Departament d'Esports

III Cursa de la Dona

III Cursa de la Dona


El dia 2 de març de 2024, a les 20:00 hores, tindrà lloc una nova edició de la Cursa de la Dona, amb un circuit circular intraurbà marcat de 5 km.

Aquesta activitat és organitzada per l’Ajuntament de Santa Coloma amb la col·laboració de Running Vigia, el Consell Esportiu del Barcelonès Nord i Favgram.

La recollida de dorsals tindrà lloc el mateix dia 2 de març de 10:00h a 19:30h a la CIBA, presentant el justificant d’inscripció i el DNI de la persona inscrita.

Les inscripcions, a un preu de 5 € amb xip propi o 7 € amb xip de lloguer, estan obertes fins el 28 de febrer en arribar a 3.000 persones inscrites. Es poden realitzar al web de Championchip (la cursa puntua per a la seva lliga).

Totes les persones participants rebran una samarreta tècnica.

Cal destacar que els fons recaptat es destinaran al programa d’acompanyament a nenes i nens en situació de violència masclista de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Galeria

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]