El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 Notícies Departament d'Esports

Cursa Popular d'atletisme de Festa Major

Cursa Popular d'atletisme de Festa Major


Obertes les inscripcions de la Cursa Popular d'atletisme de Festa Major.

La Cursa Popular és un dels actes de major tradició al municipi de Santa Coloma, que permet apropar la pràctica esportiva a tots els ciutadans i ciutadanes i obrir els espais de la ciutat als corredors i corredores.

Dins del marc de la Festa Major, la Cursa és un dels actes principals i que permet viure una jornada festiva on s’hi sumen tots i totes. Trobem runners experimentats i d’altres que s’inicien a la pràctica esportiva, els que treballen de forma constant per a millorar les seves marques i els que gaudeixen únicament de l’experiència amb l’únic objectiu d’arribar a la línia d’arribada, joves esportistes i esportistes veterans... tots tenen un lloc reservat a la Cursa Popular.

L’Ajuntament de Santa Coloma organitza l’esdeveniment gràcies a la col·laboració dels voluntaris i d'entitats esportives com la Unió Colomenca, que de manera entusiasta col·laboren en aquesta jornada festiva i que, sense la seva ajuda, no seria una realitat.

  • Inscripcions: poden fer-se presencials als punts indicats al tríptic o a la pàgina del Xip groc, enllaç.

La cursa és gratuïta. Tota la informació la trobareu al tríptic: recorregut, horaris de recollida dorsals...

Galeria

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]