El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 Notícies Departament d'Esports

L'estiu a la fresca

L'estiu a la fresca


17/07/2023

Arrenca una nova edició d’«Estiu a la fresca» que omplirà la ciutat amb propostes lúdiques gratuïtes adreçades a tothom, per compartir les tardes d'estiu.

Els serveis municipals han dissenyat un programa amb un centenar d’activitats relacionades amb la cultura, la convivència, el civisme, la igualtat, l’esport o l’envelliment actiu, entre d’altres.

Aquest any la programació es dividirà en dues parts, del 30 de juny al 16 de juliol, en què hi haurà activitats els divendres i els caps de setmana a 7 patis d'escoles; i del 27 de juliol al 27 d’agost, quan s’afegiran propostes per a les tardes dels dijous, i el programa s'estendrà a 13 espais més, entre places i carrers.

Les activitats esportives les podreu trobar en el quadre adjunt.

Trobareu tota la programació a www.gramenet.cat/estiualafresca

#santacolomaésvida

Galeria

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]