El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

Aquí trobareu el procès que s'ha de realitzar, així com la documentació requerida, per tal de seguir realitzant els entrenaments, en l'horari i la instal·lació habitual, dins dels següents períodes:

  • Nadal
  • Setmana Santa
  • Estiu

Un cop s'obri el període d'entrega de sol·licituds, s'haurà de fer arribar la següent documentació al Departament d'Esports:

  • Instància genèrica, tot especificant les dates en les quals es realitzaran els entrenaments.
  • Omplir i signar la declaració responsable conforme l’entitat organitzadora compleix la normativa necessària per dur a terme aquest tipus d’activitats.
  • Projecte bàsic, només en el cas de dur a terme activitats puntuals o tecnificacions.

La documentació ha de ser lliurada de forma presencial, amb cita prèvia, a l'OIAC o per via telemàtica mitjançant Certificat Digital en la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, clicant AQUÍ (Seu electrònica – Tramitació – Tramitació en línia – Apartat 013 – Altres tràmits – Presentació d'instància genèrica al Registre General).

Tota aquella documentació no entregada correctament i a temps, pot provocar la no autorització de l’activitat sol·licitada.

Important:

  1. Tant per a la tecnificació com per als actes puntuals és necessari adjuntar a la instància, el projecte bàsic d’activitat puntual que trobeu a l’enllaç anterior.
  2. Els horaris d’entrenaments que es poden demanar són els mateixos que teniu actualment.
  3. Si voleu fer tecnificacions, aquestes han de ser en els mateixos horaris que teniu d’entrenament.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]