El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

El diumenge 19 de maig, i amb data límit de presentació de documents el divendres 31 de maig, s'obre el procés de RENOVACIÓ horària d'entrenaments i activitat física en les instal·lacions esportives municipals de la pròxima temporada 2024/2025. La renovació ha de constar dels següents documents:

 

2. Petició horària Entitat Existent
o

2. Petició horària Nova Entitat

 

Com sempre, la documentació ha de ser lliurada de forma presencial, amb cita prèvia, a l'OIAC o per via telemàtica mitjançant Certificat Digital en la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, clicant AQUÍ (Seu electrònica – Tramitació – Tramitació en línia – Apartat 013 – Altres tràmits – Presentació d'instància genèrica al Registre General).

NOTA GENERAL

Només es tracta d'una RENOVACIÓ, i no d'una petició. D'aquesta manera, els horaris de renovació seran exactament igual que els que finalitzen aquest pròxim 23 de juny.

En cas de voler prescindir de franges horàries d’alguna de les instal·lacions, hauríeu d’especificar-ho en la mateixa instància genèrica. 

A més, en aquells casos en què actualment esteu utilitzant horaris de les AMPAS, us recordem que, la temporada vinent no podreu fer-ne ús, i per tant, haureu de parlar amb el Departament d'Esports de forma particular per veure quines alternatives tenim. No obstant això, la sol·licitud de renovació horària s'ha de presentar igualment en el període indicat.

NOTA ESCOLES

Totes les escoles que mantinguin els seus horaris en les instal·lacions esportives municipals, han de presentar la planificació anual dels dies de pràctica abans de començar el curs escolar.

Respecte a les activitats puntuals: important, totes les activitats puntuals que no hagin estat formalment sol·licitades amb un mínim de 20 dies d'antelació a la data de realització de l'activitat, no es podrà garantir el seu estudi i, per tant, la seva autorització.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]