El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

Dilluns 18 de setembre de 2023 s’inicia el nou curs d’Activitats Físiques per a la Gent Gran 2023-2024.

Us informem de les instruccions d’inici del nou curs:

  • Totes les persones inscrites que van realitzar les activitats del curs anterior conservaran la seva plaça per a aquest proper curs, 2023-2024.
  • La confirmació de continuar amb l’activitat es realitzarà assistint a les classes del proper curs en el seu mateix grup.
  • Es mantindrà la reserva de plaça per al nou curs fins el 18 d’octubre, a partir d’aquesta data si no ha assistit o confirmat la continuïtat, s’entendrà que causa baixa de l’activitat. 
  • No s’ha de fer cap ingrés ni pagament en el banc. Les quotes corresponents del curs es cobraran per domiciliació bancària.
  • Si desitgeu fer modificacions de grup o de les dades de domiciliació bancària, heu de passar a partir de l’1 de setembre per les oficines de l’Associació Esport i Salut, al Pavelló Nou, per fer el canvi o omplir un nou full d’ordre de domiciliació.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]