El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

PROGRAMA DE FORMACIÓ A ENTITATS ESPORTIVES 2023

 

El programa de formació a entitats esportives del municipi de Santa Coloma de Gramenet és un servei que ofereix el departament d’Esports per donar suport i potenciar el desenvolupament del teixit associatiu municipal. Mitjançant accions formatives en l’àmbit de la gestió esportiva i l’assessorament en matèria normativa a les entitats, impulsem la millora de qualitat del sector esportiu de la ciutat i els proporcionem eines que facilitin la seva tasca en el seu dia a dia.

Calendari:

  • 31 de gener - Llei de l’Exercici de les Professions de l’Esport. ROPEC. Titulacions 
  • 07 de febrer - Assegurances en les entitats esportives
  • 15 de febrer - Impostos en les entitats esportives
  • 21 de febrer - Activitats esportives amb menors d’edat. Decret del Lleure
  • 28 de febrer - Voluntariat i relacions laboral en l’àmbit de l’esport 
  • 07 de març - Assemblees, processos electorals, legalització de documents

De 18’30 a 19’30 h. a la  Sala d’actes del Centre d’Art Contemporani Can Sisteré, Jardins de Can Sisteré s/n, 08921 Santa Coloma de Gramenet. Durada de cada sessió: 45-60 minuts.

Formacions de caràcter gratuït. Places limitades. Certificats d’assistència als assistents a les jornades (prèvia sol·licitud).

Només cal enviar un mail a programesesports@gramenet.cat amb el nom de l’entitat i nom de les persones participants.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]