El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 Equipaments

Pavelló Nou

Pavelló Nou

El Pavelló Poliesportiu Nou fou inaugurat l'any 1977. Disposa d'una pista de joc amb superfície de parquet, un gimnàs, una sala polivalent i sala de premsa. Es duen a terme esports com el futbol sala, bàsquet, patinatge artístic, balls de saló, gimnàstica de manteniment i aeròbic. La graderia té una capacitat per a 1.400 espectadors, ampliada recentment en la remodelació que es va realitzar entre el 2019 i el 2021.

En aquesta remodelació es van resoldre les problemàtiques relacionades amb l’antiguitat de l’equipament i adaptar-lo a la nova normativa de competició de la Lliga Nacional de Futbol Sala, per tal que pugui seguir sent el camp d’entrenament i seu de l’equip de futbol sala Industrias Santa Coloma, de primera divisió. A més, es van aportar millores en l’evacuació, l’optimització de l’aforament, l’accessibilitat universal i la funcionalitat, juntament amb la renovació de la coberta, les façanes i totes les instal·lacions. L’interior es va transformar radicalment, fet-se més còmode.

D’altra banda, es van ampliar els espais de vestidors i serveis (que també son accessibles), les zones de tribuna i premsa, s’hi va instal·lar un ascensor i es van renovar les grades laterals per instal·lar seients. Per aconseguir millorar tots aquests espais, es va haver de fer una petita ampliació de l’edifici. Amb les obres també es va renovar una part de la urbanització del perímetre.

El Pavelló Municipal d’Esports és el més utilitzat de la ciutat, sent l’espai habitual d’entrenament i de competició de 17 entitats colomenques, que representen a més de 500 persones usuàries al dia (més de 150.000 l’any).


 Carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 22-24 , 08922  Santa Coloma de Gramenet  (Barcelona)

esports@gramenet.cat

https://bit.ly/pavellonou

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]