El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

La Cursa Popular de la Festa Major d'Estiu de Santa Coloma de Gramenet, és un esdeveniment esportiu que tindrà lloc el dia 31 d'agost, amb sortida i arribada al Camp d'Atletisme Antonio Amorós.

La sortida de la cursa està programada per a les 9.00 hores del matí, i les persones participants tindran un límit de temps de 90 minuts per arribar a la línia de meta. El recorregut serà de 5 quilòmetres, amb un itinerari que passarà pel Camp d'Atletisme Antonio Amorós, Passeig de Can Zam, llera del riu Besòs, Passeig de la Salzereda, C. Mosén Jacint Verdaguer, Av. de la Generalitat, Rambla de Sant Sebastià, Passeig Llorenç Serra, Av. de Francesc Macià, C. del President Companys, Passeig de la Salzereda, Plaça d'en Baró, C. Major, C. de la Mare de Déu dels Àngels, Passeig de Can Zam i tornada al Camp d'Atletisme Antonio Amorós. Aquests carrers i els seus adjacents patiran afectacions en el trànsit de vehicles, que s'anirà reobrint a mesura que passi la cursa.

Els dorsals es podran recollir prioritàriament el divendres 30 d'agost de 16.00 a 20.00 hores al Camp d'Atletisme Antonio Amorós. En cas de no poder assistir, es podran recollir el dissabte 31 d'agost de 07.30 a 08.30 hores.

La inscripció gratuïta es podrà fer fins al 28 d'agost o fins a arribar al límit d'inscripcions. Aquelles persones inscrites abans del 26 d'agost, tindran el seu nom imprès en el dorsal, degut a la logística de l'esdeveniment.

Les inscripcions es fan per Internet a través de la plataforma Rock the Sport o presencialment al Departament d'Esports (Pl. Manent s/n), els dimarts i dijous de 10 a 12 hores. Reglament

La Cursa Popular de la Festa Major d'Estiu ofereix una oportunitat perfecta per gaudir de l'esport i participar en un esdeveniment que promou l'activitat física i la convivència. Animem a tothom a unir-se a aquesta emocionant cursa i a celebrar la festa major amb salut i alegria.

INSCRIPCIÓ

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]