El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

La Cursa Popular és un dels actes de major tradició al municipi de Santa Coloma de Gramenet, que permet apropar la pràctica esportiva a tots els ciutadans i ciutadanes, i obrir els espais de la ciutat als corredors i corredores.

Dins del marc de la Festa Major, la Cursa és un dels actes principals i que permet viure una jornada festiva on s’hi sumen tots i totes. Trobem runners experimentats i d’altres que s’inicien a la pràctica esportiva, els que treballen de forma constant per a millorar les seves marques i els que gaudeixen únicament de l’experiència amb l’únic objectiu d’arribar a la línia d’arribada, joves i veterans esportistes... tots tenen un lloc reservat a la Cursa Popular.

L’Ajuntament de Santa Coloma organitza l’esdeveniment gràcies a la col·laboració dels voluntaris i voluntàries, d'entitats esportives com la Unió Colomenca d'Atletisme, i de la Policía Local, que de manera entusiasta col·laboren en aquesta jornada festiva i que, sense la seva ajuda, no seria una realitat.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]