El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, mitjançant el Departament d'Esports, participa en el projecte del cicle de passejades per a la gent gran, que Esports Diputació de Barcelona impulsa arreu del territori des de l'any 2001, conscient dels beneficis saludables que l'activitat física de caminar comporta per a la població en general i per a aquest col·lectiu en concret.

Aquest és un projecte que a més ofereix la possibilitat de conèixer diferents entorns de la demarcació de Barcelona i viure la natura d'una manera adaptada a la gent gran.

Aquest projecte absolutament consolidat d'Esports Diputació de Barcelona fomenta l'afició de fer caminades amb regularitat, motiva l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements sobre el món natural, i afavoreix les relacions interpersonals entre la gent gran.

CALENDARI 2023-2024

07 MAIG 2024

LES FRANQUESES DEL VALLÈS

CLOENDA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]