El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

S’haurà d’adjuntar el justificant de pagament i la pòlissa d’assegurança contractada en vigor durant el període del casal, tant mèdica com de responsabilitat civil, on s’especifiquen les quantitats cobertes segons el Decret 267/2016, de 5 de juliol, activitats d’educació en el lleure en les qual participen menors de 18 anys.

En el cas de les activitats esportives, les assegurances estan regulades per les normatives pròpies.

Responsabilitat Civil: 600.000€ per sinistre; 150.000€ per víctima.

Accidents: 6.000€ per mort, 12.000€ per accident i assistència sanitària il·limitada durant 18 mesos.

Enllaç a la infografia del Decret 267/2016, de 5 de juliol, de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys.

Enllaç al text complert Decret 267/2016, de 5 de juliol, de les activitats d'educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]