El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

TINÈNCIA D'ALCALDIA DE CIUTAT EDUCADORA, INFÀNCIA, JOVENTUT I ESPORTS

Aprovar la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva a entitats, sense ànim de lucre, per al foment d’activitats esportives al municipi de Santa Coloma de Gramenet per a l’any 2022.

La Junta de Govern Local, per unanimitat, aprova la proposta d’acord següent:

Vist que el pressupost general de l’Ajuntament per al 2022 va ser aprovat pel ple de l’Ajuntament, de manera definitiva, en data 20 de desembre de 2021. En aquest pressupost es va consignar la quantitat de 78.000,00.- euros a la partida anomenada “Programes Esportius” destinada a l’atorgament de les subvencions esportives del Departament d’Esports de l’Ajuntament. Aquesta quantitat correspon a 74.285,71.- euros previstos a l’atorgament de les subvencions esportives, més 3.714,29.- euros que corresponen al 5% de bonificació del pagament en Gramas.


Vist que el 12 de juny de 2020, mitjançant Decret de Tinença d’Alcaldia nº 4608, ratificat posteriorment en Junta de Govern Local, es va aprovar de manera inicial el text de les Bases reguladores específiques per a l'atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva a entitats sense ànim de lucre per al desenvolupament de projectes destinats al foment d’activitats esportives al municipi de Santa Coloma de Gramenet durant els anys 2020- 2022.

Vist que les bases reguladores específiques per a l’atorgament de les subvencions per part de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet es van publicar en el Butlletí Oficial de la Província en data 4 d’abril de 2022.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]