El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

Aquest tràmit permet, a persones o entitats, sol·licitar la reserva de l'ús d’instal·lacions esportives municipals de forma puntual. Per a l'autorització de qualsevol activitat l’organitzador haurà de complir amb totes les obligacions i normatives legals aplicables a l’activitat i les recomanacions i indicacions que des de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet se’ls faci. La sol·licitud ha de constar dels següents documents:

 

1. Instància genèrica

S’ha de solicitar amb una antelació considerable. Al menys, amb 20 dies d'antelació a la celebració de l'esdeveniment

 

2. Projecte bàsic

Amb tota la documentació i informació que identifiqui clarament la mateixa (dates, horaris, necessitats de material, participants, etc.)

 

3. Declaració Responsable

Conforme la persona o entitat compleix amb tota la normativa básica

 

Com sempre, la documentació ha de ser lliurada de forma presencial, amb cita prèvia, a l'OIAC o per via telemàtica identificant-se en la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, clicant AQUÍ (Seu electrònica – Tramitació – Tramitació en línia – Apartat 013 – Altres tràmits – Presentació d'instància genèrica al Registre General).

És important definir les edats dels participants i el tipus d’activitat, així com els horaris complets per tal d’aplicar correctament l’ordenança fiscal número 19, reguladora dels preus públics.

L’autorització de qualsevol activitat restarà condicionada a la disponibilitat de la instal·lació, a les condicions de l’activitat i al resultat favorable dels informes que corresponguin i autoritzacions de tercers. Una activitat no estarà degudament autoritzada fins a la comunicació oficial d’autorització per part de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Totes les modificacions i canvis s’hauran de comunicar amb la deguda antelació i hauran d’estar aprovats pel Departament d’Esports.

 

*PETICIÓ PRÉSTEC MATERIAL DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Per tal que el Departament d'Esports pugui traslladar la petició de préstec a la Diputació de Barcelona, el document haurà de registrar-se juntament amb el projecte d'activitat puntual i la declaració responsable.

El Departament d'Esports ha de ser coneixedor de l'activitat que es durà a terme, per tal de realitzar el tràmit pertinent.

Per demanda de la Diputació de Barcelona, les peticions de prèstec de material s'han de realitzar, mínim, 30 dies previs a la realització de l'activitat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]